Już pisałem w swoim temacie - oderwijmy wlepki z tylnej klapy, bo ludzie chcą zobaczyć co tam jest napisane i za blisko podjeżdżają - to tak w pozytywnym toku myslenia. :lol:
Zestaw Głośnomówiący
Zwiń
X
-
Zestaw Głośnomówiący
Witam Mam takie jedno Pytanki poneiważ zakuiłem dwa meisiaec temu octavie 1 i pisze w książce serwisowej że był w niej zamontowabny zestaw głośno mówiący w rdaiu jest kabel od ściszenia jka telefon dzwoni i kabel jest podłaczony pod jakiś żółty ale chodzi mi o to czy można to jakoś sprawdzić ze jest faktycznie bo nigdzie tego nie widać(zestawu) prosze o pomoc
-
-
laurin, a skąd koncepcja że zestaw ma bth?
kolega ma O1 więc niekoniecznie(zależy od rocznika) musi mieć bth
może mial normalny zestaw i ktoś zdemontował uchwyt
witzuk,
napisz dokładnie co to za wpis w książce cię zainspirował -może tam jest napisane jaki to zestaw
a najprościej to chyba niestety po kabelkach spróbować odszukac centralke od zestawu-pewnie będzie w okolicach schowka pasażera albo w tuneluprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
witzuk, dobrze Ci laurin, radzi. Próba wyszukania bth nie wymaga demontowania czegokolwiek i trwa kilkanaście sekund - i będziesz wiedział czy nie masz przypadkiem takiego. Jest to na pewno prościej niżZamieszczone przez piotrek_gdynajprościej to chyba niestety po kabelkach spróbować odszukac centralke od zestawu-pewnie będzie w okolicach schowka pasażera albo w tunelu
Od dobrych kilku lat montuję w swoich samochodach bth i nie demontuję przy sprzedaży, bo nie chcę tracić pół dnia na odzyskanie. Wole kupić nowy. Jak ktoś demontował to odciął kabel
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rezonbo przecież zestaw jest dla kierowcy a nie pasażera
poza tym skoro to jest ori zestaw(a tak mozna przypuszczać skoro jest w książce) to mikrofon bedzie obok lampki sufitowej a centralka albo pod siedzeniem pasażera(tak jest w O2) albo gdzie indziejprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyco ma wspólnego miejsce montażu centralki z tym kto się zestawem posługuje
poza tym skoro to jest ori zestaw(a tak mozna przypuszczać skoro jest w książce) to mikrofon bedzie obok lampki sufitowej a centralka albo pod siedzeniem pasażera(tak jest w O2) albo gdzie indziejZamieszczone przez witzuktym bth to sprawdzałem i nic nei znalazło to sprubuje z \zobaczyć za schowkiem a jka nie to chyba dam se spokój
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rezonChyba że jest to bth Nokii to może nie wykrywać czasami inny telefon - miałem taki wynalazek w służbowej O1, tylko Nokia to wykrywała i łączyła się. Omnia nawet go nie widziała.
Komentarz
-
-
mam CK 7W w służbowym i jest bardzo dobry ale ma jedną wadę - wszystko słychą w kabinie i jak masz pasażerów nie zawsze można o wszystkim pogadać.
prywatnie polecan Nokia BH900 lub 904 - super łapie synchronizacje, długo trzyma bateria i co ważne mozna uzywać wszedzie nie tylko w danym samochodzie.Nabytek w 04.2010 r czyli 2,0 TDI.
Po drodze Verso 2,0 D4D, Auris 1,6 Velmatec
A teraz jest 1,4 TSI z 2012
Komentarz
-
-
No to raczej normalne przy zestawach głośnomówiących, że nie można o wszystkim rozmawiać.
Zawsze możesz odrzucić połączenie :szeroki_usmiech i zadzwonić do kochanki później ;-)
Ja jak jadę z pasażerami i ktoś dzwoni co wiem, że np lubi sobie poprzeklinać to uprzedzam rozmówce, że jest na głośnomówiącym i tyle. Kwestia przyzwyczajenia. Chwile jeździłem bez zestawu i nie mogłem się odnaleźć.
Co do słuchawek to jeszcze trzeba ją zainstalować w uchu, co większość robi bardzo rzadko.
Komentarz
-
Komentarz